Uslovi Korišćenja 

Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće Uslove Korišćenja pre nego što koristite naše hiperbarične komore. Korišćenjem naših usluga i komora prihvatate sledeće uslove:

Odgovornost i Bezbednost

Korišćenje naših hiperbaričnih komora podrazumeva određene rizike i zahteva pažljivo pridržavanje uputa. Pravilno korišćenje komora je ključno za vašu bezbednost i zdravlje. Preporučujemo da se konsultujete sa našim stručnjacima i lekarima pre nego što započnete tretmane, posebno ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema.

Rezervacije i Plaćanje

Sve rezervacije za korišćenje naših komora su podložne dostupnosti. Za rezervacije i cene, molimo da se konsultujete sa našim osobljem. Plaćanje se vrši prema važećem cenovniku i dogovoru.

Odgovornost za Podatke

Odgovorni ste za tačnost i potpunost informacija koje nam pružite prilikom rezervacije. Vaši lični podaci će biti korišćeni isključivo u svrhu pružanja usluga i komunikacije sa vama.

Povratna Politika

Molimo vas da se detaljnije upoznate sa našom politikom otkazivanja i povrata sredstava. Povrat sredstava je moguć samo uz poštovanje važećih pravila i uslova.

Promene Uslova Korišćenja

Zadržavamo pravo da izmenimo ove Uslove Korišćenja u bilo kom trenutku. Aktuelna verzija Uslova će biti dostupna na našem web sajtu, i korisnici su obavezni da se upoznaju sa njima pre svakog korišćenja naših usluga.

Kontaktirajte Nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da saznate više o našim Uslovima Korišćenja, slobodno nas kontaktirajte na oxygreen.rs@gmail.com

Prihvatanje Uslova

Korišćenjem naših hiperbaričnih komora, potvrđujete da ste pročitali i prihvatili ove Uslove Korišćenja. Nastavak korišćenja naših usluga smatraće se vašim prihvatanjem uslova.