kontraindikacije-i-nezelj

Važno je napomenuti da se hiperbarična terapija primenjuje sa ciljem poboljšanja opšteg zdravlja, fizičke kondicije i sportskih performansi. Naši tretmani ne predstavljaju zamenu za medicinsku terapiju i lečenje ozbiljnih oboljenja, što se sprovodi isključivo u medicinskim ustanovama registrovanim za tu svrhu.

Kroz naše tretmane, sportisti i rekreativci mogu očekivati poboljšanje opšteg stanja, jačanje imunog sistema i prevenciju oboljenja zahvaljujući brojnim prednostima koje naši tretmani pružaju.

Važno je napomenuti da naši tretmani koriste kiseonik, prirodni gas koji ima svoje specifične karakteristike u medicinskom i terapijskom kontekstu. Kiseonik se koristi u skladu sa preporukama za sigurnu upotrebu i doziranjem. Naši tretmani se primenjuju pod pažljivim nadzorom našeg stručnog tima.

Mogući neželjeni efekti nakon tretmana obuhvataju blagi umor, vrtoglavicu ili nesvesticu kod pojedinih klijenata. Kod osoba koje pate od rinitisa (zapušenih ušiju) mogu se pojaviti blage nelagodnosti zbog razlike u pritisku. Naš tim će vam pružiti sve neophodne informacije i pažnju kako biste se osećali sigurno i udobno tokom tretmana.